Smještaj

Dolazite na festival ali nemate gdje da prenoćite? To vam više neće biti problem, imamo idealno riješenje za sve vas. Hrvatska je poznata kao turistička zemlja, i naravno kao svaka država koja ima izlazna more, tako i Hrvatska ima mnoštvo privatnih iznajmljivača apartmana, koji imaju sasvim pristojne cijene za koje izdaju svoj svmještaj. A pored toga Hrvatski iznajmljivači apartmana su priznati kao najljubazniji vlasnici apartmana u Evropi ako ne i šire. Tako da smo sigurni da ćete naći idealan apartman koji odgovara vašim uslovima.
Naša preporuka je da pogledate stranicu na kojoj se radi oglašavanje apartmana iz čitave Hrvatske. Na portalu se oglašava većina iznajmljivača iz HR i možete da nađete smještaj u bilo kom gradu u HR. Sigurni smo da će vam pomoći prilikom pretrage apartmana.
Cijene apartmana zavise od vrste apartmana, udaljenosti mora i sl. kreću se između 10 do 50evra po noći dok imate luksuzne apartmane gdje su cijene dosta više.
Ukoliko niste ljubitelj apartmana, uvijek vam na raspolaganju stoje hoteli, kojih ima veliki broj u mjestu gdje se održava festival. Hoteli su nešto skuplji od apartmana, ali svakako se isplati. Svi hoteli imaju ugodno i ljubazno osoblje koje će vas uslužiti u svakom trenutku.

Naša preporuka je da apartmane, hotele rezervišete što je prije moguće. Što se datum bliži početku festivala to je sve teže i teže pronaći smještaj. I ako ga ima, to je sa dosta višim cijenam nego obično. Zato vam preporučujemo da mislite na vrijeme, i ako ste već kupili kartu za festival da isto tako uradite za apartmane, hotel. Ako imate odličnu ekipu s kojom ćete da posjetite festival, naša preporuka je ukoliko će vas biti više (8-10) da pogledate ponudu vila u Istri i odaberete najbolje za vas i vaše prijatelje.

Za sve one koji nisu u mogućnosti da prespavaju u apartmanima ili hotelima, biće organiziran kamp. Moguće je doći sa kamperom, prostori za šatore i sl. Svi oni koji nemaju šator, moćiće uz minimalnu naknadu uz kartu koja iznosi 30 kn, dobiti šator na iznajmljivanje za sve dane festivala za dvije osobe.
Mjesto gdje se nalazi kamp je udaljen svega 500 metara od mjesta gdje se održava festival. Kamp se nalazi uz more, na većini dijelova kampa drveće štiti od sunca, dok ima dijelova gdje nema drveća gdje je sve izloženo suncu, ali dovoljno dosta prostora ima kako bi svi posjetitelji mogli da se smjeste u hlad.

Nadam se da će vam odgovarati ova naša ponuda koju smo izdvolji za vas, i da ćete naći neko riješenje koje po vama bude najidealnije. Sve u svemo vidimo se na festivalu.